Utvalgt bilde Bo i Molde 750x410 - Bo i Molde

Bo i Molde

Molde er en middels stor by i norsk målestokk, og her finner man det meste av hva en småby trenger. Skoler, arbeidsplasser, butikker, offentlige tjenester, næringsliv, kulturscene, turisme og friluftsaktiviteter er bare noe av hva byen kan skilte med. Skal man bo i Molde, kan man velge i mange typer boliger, selv om størsteparten av husholdninger er leiligheter og eneboliger. Boligstrøk som Berg, Fugleset, Nesbø, Furulund og Talset er områder som hele tiden er i utvikling. Nye boliger kommer opp, og eldre blir renovert og solgt.

Legg ut bilde Bo i Molde Boligprisene i Molde - Bo i Molde

Boligprisene i Molde

Boligprisene i Molde er gode, og ligger på under 30.000 kr per kvadratmeter. Dette er rundt halvparten av prisene i for eksempel Oslo. Selv om prisene har økt, er det fortsatt gunstig å kjøpe bolig i Molde nå. Om ikke Folkia kan hjelpe deg med huslån, så har de gunstige priser som gjør at du kan skaffe deg alt du trenger ved flytting.

Legg ut bilde Bo i Molde Tilgjengelighet av offentlige tjenester - Bo i Molde

Tilgjengelighet av offentlige tjenester

Det er aldri langt til Molde sentrum, men skulle man velge å bo i utkanten, så fins det mange kollektive transportmuligheter. Det er gratis skolebuss for dem som bor litt unna, og gode transportmuligheter til Vigra og andre steder. Helse Møre og Romsdal har lenge hatt en strid om Molde sykehus, men tilbudet for folk i alle aldre er godt ivaretatt. Aldersboliger og sykehjem fins både på Råkhaugen og Bergmo.

Legg ut bilde Bo i Molde Skoler og utdanning - Bo i Molde

Skoler og utdanning

Det fins flere skoler i Molde, slik som Sellanrå og Kviltorp. Dessuten har Molde høgskole, for vitenskap og logistikk. Disse ligger sentralt til i Molde, og gir plass til nye elever og studenter hvert år. Det fins godt med hybler og familieboliger. Det er godt å bo i Molde, velkommen!