Interessert i Molde?

Sidebilde Interessert i Molde - Interessert i Molde?

Vil du få vite mer om Molde, og få mer informasjon om denne vakre kystbyen? Hvis du ønsker å følge den videre progresjonen til denne byen, har du muligheten til å abonnere på nyhetsbrevet vårt ved å fylle ut skjemaet under. Der kan du få mailer og meldinger som vil gi deg en innsikt i hvordan denne byen utvikler seg videre, og det er en god mulighet hvis du ønsker å besøke Molde. Selv om det er en liten by, er den likevel godt tilpasset til de fleste aldersgrupper.

Hvorfor abonnere?

Hvis du klikket deg inn på denne siden, vil jeg gå ut ifra at du sannsynligvis allerede har en viss interesse i småbyen Molde. Kanskje er det fordi du og familien skal på Norgesferie, og har lyst til å stikke innom de små byene, eller kanskje er det fordi du vurderer å selv flytte dit. Uansett grunnlag, vil jeg gjerne se deg der! Molde er et meget attraktivt sted for de som ønsker å unngå storbyen, men likevel få følelsen av å være noenlunde sentralt.

Byen befinner seg også i et av Norges vakreste steder, som kanskje allerede er en av grunnene til å dra dit. Det er nok å oppleve og finne på når du er på tur, og det er en by man ikke fort går lei. Jeg håper for all del du har funnet den informasjonen du lette, eller kanskje ikke lette, etter her på denne siden, og at den inspirerte til nyfunnet glede over den vakre byen Molde. Hvis den har gitt deg den informasjonen du trenger, eller du sitter igjen med flere interessant spørsmål, får du sannsynligvis svar på disse spørsmålene, i tillegg til annen spennende informasjon hvis du melder deg opp på nyhetsbrevet. Der vil du også få tilgang til jevnlige oppdateringer som kan bygge på den kunnskapen du allerede sitter med.

Ha en god dag videre !

Helt til slutt vil jeg ønske deg en god dag! Jeg håper du fant denne siden informativ og ønsker å besøke Molde en dag! Jeg håper også du melder deg på nyhetsbrevet vårt for å motta spennende og interessante nyheter og oppdateringer fra oss.