Utvalgt bilde Hvordan finansiere en tur til Molde 750x410 - Hvordan finansiere en tur til Molde?

Hvordan finansiere en tur til Molde?

Mange nordmenn (og selvsagt utenlandske turister) har faktisk aldri har vært i Molde. Det synes vi er ganske vilt å tenke på! Derfor vil vi i denne artikkelen fortelle deg når du bør dra til Molde og hvordan turen kan finansieres!

Legg ut bilde Hvordan finansiere en tur til Molde Dra i jazzfestivaltiden - Hvordan finansiere en tur til Molde?

Dra i jazzfestivaltiden

Hvis du vil oppleve Molde på sitt mest folksomme og sommerlige tidspunkt, er det Moldejazz du skal dra på. Du kommer til å elske byen når du først kommer hit. Selvfølgelig kan du jo også dra for å se store naturopplevelser, men ingenting er bedre enn å dra midt i høysesongen.

Legg ut bilde Hvordan finansiere en tur til Molde Vaer tidlig ute - Hvordan finansiere en tur til Molde?

Vær tidlig ute

Når det kommer til billetter til festivalen blir disse gjerne utsolgt ganske fort. Derfor kan det være lurt å være tidlig ute. Noe vi også anbefaler deg er å skaffe et kredittkort som gjør at du kan finansiere billetten. Du kan også selvsagt finansiere resten av turen på dette kredittkortet. Noen av kredittkortene på markedet tilbyr også reiseforsikring, noe som er utrolig praktisk. Se vilkårene og reglene når du registrerer deg for dette kredittkortet.

Legg ut bilde Hvordan finansiere en tur til Molde Ta kontakt med en moldenser - Hvordan finansiere en tur til Molde?

Ta kontakt med en moldenser

Sannsynligvis kjenner du en moldenser som kan gi deg tips til hva du kan gjøre når du er i byen. Kanskje de til og med kan vise deg rundt? Det å ta med seg kredittkortet på en kveld på byen i Molde er også en god idé. Da vil du virkelig få oppleve alt denne flotte byen har å by på.

Hva synes du er det aller beste å gjøre på ferie? Fortell oss gjerne, slik at vi kan lage en Molde-basert guide!