Utvalgt bilde Velkommen til bloggen om Molde By 750x410 - Velkommen til bloggen om Molde By

Velkommen til bloggen om Molde By

For å skrive en blogg må man ha et personlig preg. I vårt tilfelle handler det om å fortelle dere om våre opplevelser, enten det er mannen i gata, eller noen av våre ansatte her på huset. Molde By er en stolt organisasjon med over 500 års historie bak seg. Før dette var Molde et knutepunkt der handel og næring møtte hverandre i felles mål om utvikling og bosetting.

Historie

I dag har Molde over 32.000 innbyggere etter at flere kommuner ble innlemmet i Molde By fra årsskiftet 2019/20. I Molde er det godt å leve og bo, enten man er barn på skole eller voksen og aldrende. Byen er omringet av vakker natur i et deilig klima året rundt.. Molde er i vekst, og vi vil alltid ønske nye velkomne med åpne armer.

Legg ut bilde Velkommen til bloggen om Molde By Hvem er moldenseren - Velkommen til bloggen om Molde By

Hvem er moldenseren?

Moldenseren er ærgjerrig og nysgjerrig, og søker alltid etter å lykkes med sine skaperevner. Vi er kjent for å ha en svært høyt utdannet befolkning, som driver virksomhet innenfor offshore, relasjonsbygging og norsk industri. Her må man ikke satse på å Vinn en bil, for man vil garantert kunne begynne i en godt betalt jobb med de riktige kvalitetene.

Flytte til Molde

Er du interessert i Molde og områdene rundt, kunne tenke deg å bo her eller studere her for den saks skyld, så vil man kunne finne masse informasjon på denne nettsiden. Den skal etterhvert fylles opp med dyptgående intervju med våre beboere, nyttige lenker til vår administrasjon, kunnskapsutveksling om bedrifter og ny teknologi, og masse mer om hvordan det å bosette seg i Molde er en mulighet for alle i alle aldre.

Molde har i likhet med alle andre byer i Norge nå en streng korona strategi, og derfor ønsker vi at alle finner informasjonen her eller kontakter oss via det digitale mediet.