Velkommen til bloggen vår om Molde kommune!

Sidebilde Molde kommune - Velkommen til bloggen vår om Molde kommune!

Vil du holde deg oppdatert om hva som skjer i Molde? Da har du kommet til det rette stedet!

Denne bloggen byr på informasjon om hva som foregår i den flotte kommunen. Vi ønsker å dekke en rekke tema som strekker seg fra kommunens økonomi og politikk, til hva som rører seg i kulturlivet.

Da vi startet dette nettstedet savnet vi en blogg som kunne holde innbyggere og andre med tilknytning til Molde oppdatert på siste nytt. Vi vil ta for oss et bredt aspekt av temaer som angår byen vår, men på en annen måte enn hvordan lokale nyheter dekkes av avisene.

Politikk og økonomi

Hva foregår egentlig på kommunehuset? Hva slags planer legges for Moldes fremtid? Det er alltid spennende å følge med på hva de folkevalgte legger planer om, selv om mye ofte kan gå under radaren. Dette er et tema vi kommer til å skrive masse om!

Kultur og natur

Til tross for at vi bare er 32 466 moldensere, har vi likevel et rikt kulturliv i nærområdet vårt! Vi er svært stolte av Moldejazz, Europas nest eldste jazzfestival. Romsdalmuseet og biblioteket byr også på spennende opplevelser. Likevel er det gjerne naturen som stjeler oppmerksomheten, og der er vi svært bortskjemte! Det er ingen tvil om at vi bor i en naturskjønn kommune, omgitt av fjorder og fjell. Kombinasjonen av natur, historiske bygninger og et rikt kulturliv gjør Molde til et fantastisk sted å bo. Gled deg til alle fremtidige kulturrelaterte innlegg og mer informasjon om naturen i nærområdet.

Vi vil vise alt Molde har å by på!

Med denne bloggen ønsker vi å vise alle som bor i Molde hva byen vår faktisk har å by på. Det er lett å ta hjemstedet sitt for gitt, og kanskje glemme at vi har masse severdigheter folk kommer utenbys fra for å oppleve. Vi vil hjelpe deg gjenoppdage Molde! Dette skal være en krok på internett hvor alle moldensere kan føle stolthet over hjembyen sin. Følg med videre! Se gjerne også siden vår om nyhetsbrev, slik at du aldri går glipp av en oppdatering fra oss i nyemolde.no.