Utvalgt bilde Okonomisk utvikling i Molde 750x410 - Økonomisk utvikling i Molde

Økonomisk utvikling i Molde

Noe som Molde kommune er svært opptatt av er den økonomiske utviklingen. I det siste har de fokusert på å ha en bærekraftig økonomi, noe vi skal se mer på i denne artikkelen.

Bærekraftig økonomi i Molde

Moldes politikere har satt noen mål i kommuneplanene sine. Dette inkluderer blant annet at de ønsker fokus på seks forskjellige ting.

Legg ut bilde Okonomisk utvikling i Molde Baerekraftig okonomi - Økonomisk utvikling i Molde

Disse tingene er:

  • Likestilling mellom kjønnene.
  • Anstendig arbeid og økonomisk vekst.
  • Industri, innovasjon og infrastruktur.
  • Bærekraftige byer og lokalsamfunn.
  • Ansvarlig forbruk og produksjon.
  • Samarbeid for å nå målene.

Dette er det Molde kommune har valgt å sette fokus på. Hvis du har lyst til å lese mer om hvert enkelt punkt, så anbefaler vi deg å besøke hjemmesidene til Molde kommune. Her vil de utdype akkurat hva hvert punkt betyr. Det som er viktig for Molde kommune er at disse målene blir oppnådd innen 2031. Dette vil si at Molde har 10 år på seg for å nå disse målene. Tror du at vi moldensere klarer det? Vi har troa og håper at det går i riktig retning!

Legg ut bilde Okonomisk utvikling i Molde Fokuset til Molde kommune - Økonomisk utvikling i Molde

Fokuset til Molde kommune

Det som er viktig å få med seg er at Molde kommune er utrolig flinke til å legge økonomiske planer. Den økonomiske utviklingen vi har sett så langt kan vi nemlig takke kommunen for. De har et helhetlig og systematisk plan og styringssystem, som gjør det enkelt å se hvor de ulike økonomiske utviklingene kommer fra. Du kan se en oversikt over disse på hjemmesidene deres.

Vi er skikkelig stor fan av den økonomiske utviklingen Molde har hatt de siste årene og vi er sikre på at den bare kommer til å bli større. Dette skal vi klare sammen!